Egyptische Cartouche

Egyptische Cartouche is een orakel en 24 Oud-Egyptische inwijdingen. De initiatie in Cartouche helpt je om met de Egyptische symbolen te werken of helpt je bij het orakel; de interpretatie van een kaartlegging met de Cartouche kaarten. Het orakel met bijhorend boek zijn een inspiratie van Murray Hope. Elke kaart kan ook worden gebruikt voor meditatie, voorspellen, healing, een magisch doel, voor het gebruik als talisman, of als orakel. Het woord 'Cartouche' is van oorsprong Frans en stelt een ovaal of langwerpig figuur voor, vooral als het te maken heeft met Egyptische monumenten of papyri, die de naam bevatten van een vorst of ander persoon met status. Derhalve werd het woord 'Cartouche' gekozen voor dit orakel omdat dit orakel die archetypische energieën in zich heeft dit bekend waren bij, en begrepen werden door de oude Egyptenaren, en ze vorm geeft in identiteiten die in de hedendaagse wereld begrepen worden. Cartouche functioneert ook als een brug tussen alledaagse dingen en het Hogere Zelf, wat het sterk deel uit doet maken van het Aquarius Tijdperk, het tijdperk van de individuele verantwoordelijkheid. Elke kaart kan inzicht verschaffen in dromen, bij familiale of emotionele problemen, bij financiële of zakelijke dingen, bij healing en gezondheid, bij werk en vaardigheden, bij bescherming, zoeken naar spiritualiteit, of één van de vele andere levensvragen. Velen geloven dat de Egyptenaren hun wetenschap van deze krachten hebben geleerd van een nog eerdere beschaving, die deze op haar beurt weer heeft doorgekregen van buitenaardse wezens van het Sirius sterrenstelsel. De symbolen, kleuren en betekenissen van de kaarten komen zowel overeen met afbeeldingen gevonden op Egyptische tempels, piramides en graven, als met een geheime mysterieuze traditie die van eeuw tot eeuw overgeleverd wordt. De Egyptische Cartouche orakelset bestaat uit 25 kaarten, doch van de Set energie/kaart ontvang je geen inwijding. Dit is de energie van oppositie, vertraging, enz. Het is absoluut af te raden om deze energie te gebruiken voor inwijding. Er worden ook Egyptische Cartouche meditaties gegeven. Deze meditaties laten de inwijdingen dieper doordringen of het is een goede voorbereiding voor het ontvangen van de Inwijdingen; of het is een kans om te proeven van deze Oud-Egyptische energieën. Iedereen mag deelnemen aan deze meditaties. Kijk hier voor een beschrijving van de Symbolen van de 25 Kaarten.

De Egyptische Cartouche Inwijdingscursus:

De bijdrage voor de inwijdingscursus is 200 €, inclusief cursusboek en certificaat. Aan Seichem Masters wordt aangeleerd hoe de inwijdingen doorgegeven worden. Datum: Bevraag me aub. De cursus wordt meestal individueel gegeven. (Max 3 pers.)

De Egyptische Cartouche meditatie

Een reis naar het Oude Egypte waar we ons verbinden met de krachten, de energieën en symbolen van de Egyptische Cartouche. Aan deze meditatie kan iedereen deelnemen. Je hoeft niet ingewijd te zijn. Ben je ingewijd, dan is deze meditatie een verdieping op je afstemming. Datum volgt later.
Inner-Chi  -  Ingrid Carpentier  -  www.inner-chi.be  - Copyright
Inner-Chi
Egyptische Cartouche