Esoterische Healing & Reading Cursussen

Intuïtieve Ontwikkeling - Groeien in Bewustzijn Najaar 2021 - Kosmisch Vuur op maandagavond - Esoterische Healing-technieken op woensdagavond. - Esoterische Psychologie: Themadagen op zondag.

De cursusreeksen “Esoterische Healing, Reading, Psychologie”

zijn heel praktijkgericht en hebben als doel zuivering en healing; balans en innerlijke rust evenwicht tussen persoonlijkheid en zielewezen intuïtieve en spirituele ontwikkeling om in je innerlijke kracht te komen wat leidt tot een vreugdevol leven,.

Middels Meditatie, Healing en Reading (channeling).

We werken met de helende stralen, Reiki, Seichem, het Violet Vuur, de energieën en krachten van de 7 Kosmische Stralen en van de sterrentekens, Esoterische Healing- en Readingmethoden, aura en chakra healing, Meesterkistallen, e.a. Deze cursusreeksen groeien mee met de evolutie van de aarde, de mensheid en de nieuwe mogelijkheden, gebaseerd op voorgaande en nieuwe kennis, channeling van nieuwe informatie en toepassing. Tijdens deze reeksen staat ‘praktijk, beoefening en beleving’ voorop en gaan we vooral mediteren, readen en healen. Methoden van esoterische healing worden aangeleerd. Elke reeks heeft zijn ‘eigenheid’. Bij elke reeks worden bepaalde thema’s en methoden meer in de verf gezet. Iedereen kan deelnemen. Je kan inschrijven voor meerdere reeksen. ==================================== Kosmisch Vuur en het Hogere Zelf Esoterische Meditatie - Healing - Reading Deze reeks staat in het teken van ‘De Hiërarchie, het Pad van Ontwikkeling en de Meesters’. en is zeer praktijk-gericht. We stemmen af en verbinden ons dieper op het Hogere Zelf . We groeien in Licht, Liefde/Wijsheid en Kracht. We laten ons inspireren door de Meesters, werkzaam op deze Stralen. We mediteren, healen en readen om te groeien in bewustzijn; in verbinding met de Akasha, het Licht van de Ziel en de Monade. De meditaties en afstemmingen worden opgenomen en doorgestuurd via mail. Start van Nieuwe 7-delige reeks 2021, tweewekelijks, op maandagavond van 19.15 u tot 22 u. 27/09 - 11/10 - 25/10 - 08/11 - 22/11 - 06/12 - 20-12 Bijdrage voor de reeks: 210 € te voldoen bij aanvang van de eerste les, graag in een omslag met vermelding van ‘Maandag, je naam, het bedrag’. Esoterische Healing-Technieken Esoterische Meditatie - Healing - Reading Deze reeks is voornamelijk gericht op meditatie en Esoterische Healingtechnieken en het Pad van ontwikkeling van de healer’. We mediteren en verbinden in het Hogere Zelf, We healen en readen met de 7 Kosmische Stralen. De esoterische healingmethoden komen uitgebreid aan bod, voor healing van de persoonlijkheid en het fysieke lichaam, en om tot een diepere doorstroming te komen in het zielslichaam. Meditaties worden doorgestuurd via e-maillink. Sluit je de eerste keer aan bij deze reeks rond Esoterische Healingtechnieken, dan is het nodig om het basiscursusboek aan te schaffen. Bijdrage: 22 €. Start van Nieuwe 7-delige reeks 2021, tweewekelijks, op woensdagavond van 19.15 u tot 22 u. 29/09 - 13/10 - 27/10 - 10/11 - 24/11 - 08/12 - 22-12 Bijdrage voor de reeks: 210 € te voldoen bij aanvang van de eerste les, graag in een omslag met vermelding van ‘Woensdag, je naam, het bedrag’. ************************************** Voor de Esoterische Themadagen kijk hier.
Inner-Chi  -  Ingrid Carpentier  -  www.inner-chi.be  - Copyright
Inner-Chi
Healing en Reading