Inschrijven

Hoe kan je inschrijven voor een activiteit? Inschrijven is noodzakelijk en dit ten laatste 2 dagen voor de cursus of workshop. De cursussen worden gegeven in kleine groepjes. Houd er rekening mee dat bij de meeste cursussen en workshops een min. en max. aantal mensen kan deelnemen. Volzet is volzet. De volgorde van inschrijving wordt bepaald volgens ontvangstdatum van het cursusgeld en/of bevestiging van inschrijving.

Betaling

Inschrijving gebeurt door betaling van het cursusgeld, ten laatste vóór aanvang van de activiteit, bij voorkeur op rekening nr. 979-3677865-18 , IBAN BE50 9793 6778 6518 BIC ARSPBE22 met vermelding van je naam, de cursus en cursusdatum, of cash ter plaatse. Gelieve me nog via mail of sms te informeren, met vermelding van je naam, tel nr, de cursus, en, indien gewenst, de factuurgegevens. Mail : i n g r i d @ i n n e r - c h i . b e Gsm: 0 4 7 8 2 4 6 1 9 2

Tarieven/Factuur

Wat de prijzen van de cursussen betreft tracht ik deze zo eerlijk mogelijk vast te stellen, met respect voor de cursussen en inwijdingen op zich, met respect naar mijn leraren en collega’s toe, met respect naar de deelnemers toe, rekening houdend met de kosten van opleiding, inhoud en ervaring, studie- en cursusmateriaal, cursusboeken, certificaat, follow up, alsook de verplichtingen van onze wetgeving. Een deel van de opbrengsten wordt, zo mogelijk, besteed aan een goed doel. Alle prijzen gelden inclusief 21% BTW. Indien u een factuur wenst te ontvangen gelieve bij inschrijving de firma-gegevens, inclusief Ondernemersnr/BTW-nr., op te geven. Minimum factuurbedrag: 50 €.

Deelname

Om deel te nemen aan cursussen en/of workshops dien je minstens 18 jaar te zijn, of vergezeld te zijn van een ouder. De opgegeven workshops, cursussen en behandelingen vervangen geen bezoek aan de arts. Er worden geen diagnoses gesteld. Hier ligt de verantwoordelijkheid bij jezelf.

Locatie

De voorgestelde cursussen gaan door te 2950 Kapellen, Jagersdreef 35. Er is voldoende parkeergelegenheid. De deur is open een half uur voor aanvang van de cursus. Gelieve tijdig aanwezig te zijn aub. Openbaar vervoer: Indien je met het openbaar vervoer (trein Station Kapellen of bus - Halte Valkenlaan of Hoogboomsteenweg) wenst te komen gelieve dit te laten weten. Indien mogelijk kan je afgehaald worden aan het station of de bushalte.
Inner-Chi  -  Ingrid Carpentier  -  www.inner-chi.be  - Copyright
Inner-Chi
Inschrijven